Zvezdni utrinki za petek, 31.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Vročina mi paše. Prav paše. Toda delavne vneme pa lahko vidim, da je vsak dan manj, da se moram prav pritisniti v to, da bi se karkoli naredilo.  Vse mi sporoča, da rabim odklop in meni se nasmiha, ker vem, da že naslednji teden potujem k morju. Danes sem se prebudila stara, utrujena, polomljena, pride kdaj tako, pa vem, da se bom prav kmalu poživila, pomladila, pregibala in spet našla tudi veselje in zadovoljstvo. Med tem ko pišem, nastavljam svoje lice jutranjemu soncu, ki že konkretno greje, mladi, poživlja.

Luna bo v praznem teku vse do dveh popoldan, kar ni ravno dober znak. No ja tam okrog pol dvanajstih bo Luna v konjunkciji z južnim Luninim vozlom in s tem bo primarnem strelčevskem nemiru dodano še zelo veliko enih čustev in občutljivosti. Predlagam gibanje, saj bo hoja, kolesarjenje ali plavanje omogočilo vsaj delno sprostitev in določene uvide. Pustite čustvom, da pridejo na plan in samo spustite, da gredo od vas. Prehod Lune v kozoroga prinese kasneje več miru, ozemljenosti, resnosti, toda tudi manj optimizma in navdiha.

Za vikend 15. in 16. avgust, se pripravlja tečaj karmične astrologije, za vse z osnovnim znanjem, ki si želite poiskati vzroke težav in načine zdravljena svoje karte in osebnih vzorcev, najbolj koristen tečaj. V izobraževalnem procesu naše šole se lahko naredi tudi izpit iz te teme, in izkoristi tečaj, kot izbirni modul tretjega letnika.

Čudovito fotografijo je za nas ustvarila Katja Golob.