Zvezdni utrinki za petek, 4.9.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prelepo jutro, hladno, a jasno. Me budi, me navdihuje, me spodbuja. Hvaležna, da mi je dano izkušati, spoznavati, se učiti. Jutro ja glasno, v premikanju. Vsi nekam potujejo. Če za trenutek nehamo guncat to barko prepričanj vsak na svojem koncu in nositi konstantni nemir in razdvojenost, če se umirimo, lahko vidimo, da je življenje darilo. Tudi znotraj ujetništva in družbeno napornih časov je veliko tega za kar smo lahko hvaležni in kar nam nosi veselje. Če le razumu ne damo ves prostor naše bit in dovolimo, da svet spoznavajo tudi čuti in srce.

Luna v dinamičnem ovnu nosi kolerično energijo, nekaj nemirna in napetosti. Venerin kvadrat z Marsom prinaša izzive v odnose, veliko strasti, in napetosti, ki pa je večina ne bo znala konstruktivno sprostiti.  To energijo sprošča ustvarjanje, ples, lahko pa je seveda sproščena tudi v objemu ljubljene osebe. Dopoldan bo največ napetosti, preko dneva in proti večeru pa si bomo samo želeli zabave, sprostitve, lepih trenutkov in prijetnih kontaktov.

Venera kvadrat Mars:

Igra med nasprotji krtoviči in vrti, ustvarja, rojeva in le če je dovolj želje, privleke, “ljubezni”… jaz  postanem ti in ti jaz… in se rodi Harmonija.