Zvezdni utrinki za petek, 5.6.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in veliko potrpežljivosti preko dneva!

Ohlajeno jutro, sunki vetra se umirjajo, dežja ni več in soseska se prebuja. Sama v to jutro vstopam počasi, lenobno, ni mi do ničesar in vem, da bom morala s sprehodom zagnati svoje motorje, ker se bom drugače skozi svoje obveznosti vlekla po polžje.

Danes zvečer se bo dogodil Lunin mrk, in če nas življenje še ni šokiralo v tem tednu, nas lahko prav na dan mrka. Nekaj nepričakovanega, nepredvidljivega, vsekakor pa posledica preteklosti nas močno vrže iz ravnotežja. Zjutraj Merkurjev sekstil na Urana prinaša zjasnitev in uvide, njegov kvadrat na Kirona pa nas opozarja, da naj govorimo o svoji rani, da bi jo sprostili, pozdravili, toda govorimo tako, da ne ranimo drugih. Preko dneva bo napetost vezana na odnose naraščala, v večerne ure pa nam nekaj lahko hudo dvigne pokrov.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.