Zvezdni utrinki za petek, 6.11.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Čudvito jutro se budi, s svojimi prelepimi oranžnimi barvami in vedno večjo jasnino. Za mano kar dvourno potopitev v notranje. Navajena sem meditirati po 20 minut, v jutranjih urah, samo za to da se povežem s seboj in naravnam svojo motovacijo na nov dan. Sem pa tja, pa je treba iti globlje vase in tam ostati dlje časa. Tokrat je bilo nujno tičati v sebi, in najti v globini sebi jedro, ki ostaja mirno, tudi ko se zdi, da se cel svet vrti in vrtinčni, in ni ne miru ne stabilnosti. Luna v raku bo danes tvorila težje aspekte, očitno se je energija zgoščala že včeraj, toda danes bo doživela svoj višek. Ker je še zadnjič tudi Merkur v eksaktnem kvadratu s Saturnom, lahko pričakujemo težje novice. Ko se tako potopim vase, se najraje nebi več dvignila na površje, vendar je tu moje delo in ja izziv, ki je pred nami, ne glede na težo in bremena, je očiščevalen in pomemben. Za vse, ki še niste pokukali mojega mesečnega videa, vas ponovno kličen k njemu. V času najhujših kriz, se nam ponuja priložnost za najgloblje prečiščevanje, če smo le pripravljeni obstati, gledati in biti s tem, kar se v nas dogaja. Ko je vrtiljak hiter, in vrtiljak ustvarjamo ljudje  s svojim premočnim mentalnim delovanjem (preveč misli), je potrebno najdi središče v sebi. Vse, kar v bistvu imamo, smo mi sami. Če smo mi ok, bomo lažje umirjali tudi svet okrog nas.

Zjutraj in dopoldan bo nekaj več napetosti v nas, pa tudi več skrbi in strahov. Temno bomo razmišljali, ali pa pridejo k nam tudi naporne informacije. V večerne ure pa je več verjetnosti čustvenega pretiravanja in premočnih čustvenih odzivov. Če se le da zaradi potovanja Lune po raku iščimo zaščito in varnost doma in se manj vpletajmo v zunanje.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dnevu, toda vsak od nas ima svojo karto in s tem svoj poseben odziv na te vplive. V kolikor potrebujete, vpogled v vašo karto, sem tu za vas, kot astrolog svetovalec.