Zvezdni utrinki za petek, 8.1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Zunaj je še temno in sivo. Življenje nas je potresalo včeraj, kajne. Ah tako pride, ko se zberejo naporni vplivi, ni drugo kot samo vzdržati vse skupaj. Če ste gledali moje mesečne utrinke, veste, da ne bo večno, vendar ja januar bo res naporen mesec, in je prav da smo pripravljeni, ni druge. Jaz sem zopet zelo utrujena, s tistim poznanim občutkom, da je konstantno vsega preveč. Ampak notranje mirna. Vem kdo sem in vem kaj si želim, si odpuščam manjše nepravilnosti in se znova in znova vračam na pot, ki sem si jo izbrala za to bivanje.

Astrološko se dogaja res veliko pomembnih stvari. Merkur bo po novem v vodnarju in od tu prvo tvoril kvadrat z Marsom, ter prinesel nekaj vročih besed, agresije in direktnega napadanja. Venera bo po novem v kozorogu in s tem bomo bolj resni, hladnokrvni v odnosih, manj željni veselja, bolj denarja in uspeha. Luna v škorpijonu pa še kar dodaja težko energijo napornih čustev, toda popoldan aktivira sekstil Sonca in Neptuna, ter kljub težki energiji, prinaša veliko priložnosti za duhovno rast in ustvarjalnim tudi navdih, občutek za lepo, celoto.

Astrološki pregled dogajanja:

Luna v škorpijonu

Merkur v vodnarja 12:59

Venera v kozoroga 16:41

Luna sekstil Sonce 17:11

Luna trigon Neptun 17:13

Sonce seksil Neptun 17:53

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.  Na Astrološkem inštitutu zbiramo prijave za začetni modul sredi februarja (15. 2.). Naša predavanja potekajo trenutno po Zoomu, seveda pa se veselimo dneva, ko bodo lahko potekala v živo. V živo bomo kot vedno v Ljubljani. S septembrom tudi v Slovenski Bistrici. Dobrodošli!