Zvezdni utrinki za petek, 9.10.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Čudovita meditacija za mano, me tudi megleni svet zunaj ne moti, ker je bilo tako lepo počivati v središču. Danes me čaka veliko opravkov, vendar vse v mejah zmogljivosti. Se prerinem čez vse treba je in mora se, in si pričakam vikend s svojimi ter napolnim baterije, za nove izzive z naslednjim tednom. Čeprav petek nosi še izzivno energijo Marsovega kvadata s Plutono, se vikend nakazuje v dokaj spodbudnih energijah.

Luna v raku nosi nekaj več ranljivosti in občutljivosti  v dokaj naporen dan. Zjutraj in dopoldan so Lunini aspekti prav prijetni, zjutraj nosijo harmonijo in razumevanje, dopoldan in v zgodnje popoldan pa več prebliskov in boljše intelektualno razumevanje. Toda ker je to tudi dan ponovnega kvadrata Marsa in Plutona, v katerega se zakodira še Venera s poldrugimi kvadrati, je lahko vsaj za nekatere ljudi to tudi dan jeze, napetosti, neharmonije v odnosih, in ker smo z Luno v raku bolj občutljivi, nas vsa ta grobost prizadene še bolj.

Hvaležna za prelepo fotografijo Katje Golob.

Splošni vplivi nosijo ritem dnevu, vsak od nas pa ima svojo karto in s tem svoj oseben način doživljanja vplivov. Za dešifracijo vaše rojstne karte, aktualne slike in tega kar prihaja, ter odnosov, sem tu za vas kot astrološki svetovalec.