Zvezdni utrinki za ponedeljek, 14. 12. 2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Čudovita modra ura, zaledenele šipe, če pa odprem okna na nebu ni oblakov, in sedaj se dan že budi. Na pol budna od štirih, v premlevanju, ne ravno kvalitetni meditaciji, z nekaj več nemira v sebi. Kako najti zaupanje, če pa se zdi, da je življenje popolnoma nestabilno, nezanesljivo?  Zaupam, da je vse tako kot mora biti, in se predajam življenj, da me vodi v smer tistih izkušenj, ki jih potrebujem. Zaupam sebi, da ne glede kakšna izkušnja me čaka, bom znala najti zbranost in moč, pa srce, da skozi njo zrastem.  Človek je ali ni vreden zaupanja, toda tega ne izveš, če mu ne daš priložnost. Samo pogum dati priložnost in biti zbran v odnosih, nam nosi možnost, da bomo vseeno imeli okrog sebe vsaj nekaj iskrenih ljudi. Če pa zaradi slabih izkušenj nikomur ne damo niti priložnost, potem bomo prej ali slej sami, kajne. Moje srce se ti otroško odpira sorazmerno s tvojo sposobnostjo živeti in govoriti resnico.

Dan mlaja in mrka. Zato smo lahko danes nekoliko bolj ranljivi, izgubljeni, nemočni. Hkrati pa se ravno skozi spuščanje določenih pogledov rojeva novo vedenje in nova moč. Mrk kljub vsemu samo zdravstveno problematiko ne pomirja, prinaša pa moč in voljo, da se z njo soočamo drugače, da najdemo druge pristope. Da družbeno kot ljudje v aktivno vstopimo, skozi nevladne organizacije in konkretno pomagamo izboljšati stvari. Na osebni ravni, se danes odsvetuje pomembnejše odločitve. Veliko bo potrebno piti. Si vzeti čas za počitek in kljub vsemu nekje v ozadju novic današnjega dne slišati upanje za nov začetek.

Hvaležna Sergeji P. Traven za nekaj resnico, ki ga prinaša s prelepimi mandalami.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, toda vsak od nas ima svojo posebno karto in s tem svoj poseben oseben način odzivanja nanje. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.

Inštitut pa vabi na izobraževanja, ki sedaj še vsa potekajo po zoomu ali preko FB delavnic:

  1. s 3. 1. 2021 bomo začeli s FB delavnico sinastrije
  2. v februarju pa od začetka z prvim modulom, ki je imenoval tudi Uvod v astrologijo.