Zvezdni utrinki za ponedeljek, 14.9.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pogled na jutranje vzhajajoče nebo mi je prineslo veliko veselja. Nad horizont sta se dvigovala ozek Mesečev krajec (luna se manjša, v četrtek bo mlaj) in najlepša med zvezdicami, Venera. Tako lep pogled, ki ga vedno močnejša jutranja svetloba medli, ostaja viden samo še krajec, pa še to slabo. Poslavljam se od prelepe dvojice in se veselim sonca, ki bo zdej zdej pokukal izza hriba. Jaz sem ok. Mirna in sprejemajoča.

Luna v samozavestnem in toplem levu, nosi več poguma, moči za življenje. Dopoldan aktivira približujoči se kvadrat med Venero in Uranom in zaradi samovolje, ali trme nosi nepričakovane spremembe in vznemirjenja v odnose, pa tudi na finančno področje. Težko bomo videli stališča druge osebe, naše želje in naša hotenja nas bodo nekoliko zaslepila za potrebe in želje drugih ljudi. Kljub vsemu pa je to energije, ki ustvarja šokantno umetnost, moderno ustvarjanje, modo, moderno glasbo in ples. Popoldan se bomo znali nekoliko bolje pogovarjati in povezovati. V noči na torek bo okrepljen občutek notranje moči in bomo vedeli kaj hočemo.

Hvaležna Katji Golob za čudovite fotografije.

Splošni vplivi so kot vreme, barvajo ozadje dneva, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in s tem svoj oseben, drugačen način doživljanja dneva. V kolikor želite uvid v vaše osebne vplive, pa ste dobrodošli na svetovanje k meni.