Zvezdni utrinki za ponedeljek, 16. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Razmišljam kako je nujno imeti sočutje do sebe, sprejemane samega sebe v vseh možnih barvah in pa tudi situacij v katerih se človek znajde. Ta mir, ki ga energija sprejemanja budi, pomaga celostno situacijo videti realneje in s tem hitreje najti rešitve. Moj primarni princip, ko vidim svojo napako je, slabo občutek, kritika, še dodatna disciplina, še dodatno delo, in s tem velikokrat skočim v popravek, brez, da bi sploh razumela celo sliko situacije in notranje vzgibe, ki so me pripeljali vanjo. Kaj pa če bi se sprejela? Kaj pa če bi samo opazovala kaj se dogaja zunaj in znotraj? Dala času čas in se odprla izkušnji, ki je tu, da me uči. Zveni prav revolucionarno, a ne. Kaj, ča je je kriza v kateri smo namenjena notranji in ne zunanji revoluciji :).

Luna v strelcu obarva ponedeljek v bolj optimistične barve. Zavoljo Venerinega kvadrata z Jupitrom, nas prevelik optimizem lahko vodi tudi v napačno delovanje in ima kasneje negativne posledice. V popoldanskih urah nas bo Lunin trigon z Marsom spodbujal k športu, delu, takim in drugačnim aktivnostim.

Hvaležna Katji Golob za čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energije in nosijo ritem dnevu, toda vsak od nas ima svojo posebno astrološko karto in s tem svoj poseben način doživljanja le teh. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.