Zvezdni utrinki za ponedeljek, 17.8.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in čudovit dan!

Težak vlak zavira, soseska se že prebuja, lajež frustriranega psa, jaz pa sem obsijana z močnim jutranjim soncem. V meni mir in tišina, pa odrto srce, kot bi prišla na površje po dneh potopitve v moj čustven svet. Hvaležna za življenje, hvaležna za to mojo malo cvetlično oazo v kateri se pišejo besedila, hvaležna za moja dekleta in njuno razumevanje procesov skozi katere grem. Odpuščam nevednosti, ki vsakič znova rani, spuščam ranljivost, ki je magnet tovrstne nevednosti.

Luna že zjutraj prestopi v znamenje leva, tako bo v zraku več optimizma, energije, volje po zabavi in igri. Merkur se danes poveže s konjunkcijo na Sonce in trigonom na Mars, kar pomeni, da se nam ta ponedeljek lahko marsikaj razjasni, bomo imeli zanimive ideje, bili ročni in spretni, ter predvsem in najbolj odločni. Moč odločnosti in želje iti naprej v novo bo velika, toda ne pozabimo, da smo pred mlajem in da bo čas za nove začetke šele od srede dalje. Seveda pa bo veliko energije za zaključevanje v preteklosti začetega in pa ravno tako zelo veliko energije za načrtovanje, dogovarjanje in razumevanje.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Prilagam, pa še mnenje učenke o učenju v naši šoli in pod mojo taktirko in vas opominjam, da se šolanje za začetnike prične že zelo kmalu, 3.9.2020.

Iris o šolanju pravi: “Mihaela je odlična učiteljica, ki astrološke termine razloži razumljivo in z zanimivimi primeri iz prakse. Učenje pri njej je razumljivo in zabavno; poteka sistematično in pridobljeno znanje povezujemo in nadgrajujemo. “