Zvezdni utrinki za ponedeljek, 18.1.2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Danes, kar nebi vstala. Tako lepo je bilo spati, da bi podaljševala bivanje v postelji v neskončnost. Ko sem vam pripravljala shemo današnjih astro dogodkov, pa mi je postalo vse jasno. Luna je vse do nekaj minut čez osmo zjutraj, čisto na koncu rib in tam so njene energije vsekakor pasivne. Prestop Lune v znamenje  ovna, pa nas bo postopoma prebujal, ker je njegov dispozitor v polsekstilu s Kironom in se bliža konjunkciji z Uranom, se lahko kar pripravimo na to, da dan nosi nekaj več vznemirjenja, več šokov in bo energijsko kar nabit. Sonce vse do večera potuje po stopinji višine Marsa, kar je večinoma spodbuden znak, da bo z delom ali športom, borbenostjo tako ali drugače, moč priti tudi so uspehov.

Zjutraj vstopi Luna v znamenje ovna in razgiba življenje. Več bo energije, več pa bo tudi nemira. Toda ker tvori Luna v ponedeljek spodbudne aspekte bomo energijo
znali usmerjati konstruktivno, v delo, povezovanje in kreiranje. Luna v ovnu nas kliče, da prisluhnimo svojim potrebam, in da poskrbimo tudi zase, se damo za dan dva na prvo mesto. Pri  postavljanju zase, pa se trudimo izogibati napadalnim reakcijam.

 

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani:

v petek 29. 1. ob 17h -20h  …. prikaz učinkovite  uporabljate astrološkega programa Solar Fire cena 24 evrov.

preko vikenda 13. in 14, 2. od 9h-14h …. Zvezde in ozvezdja II

v ponedeljek 15.2. ob 17h INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno)

v nedeljo 28. 2.  od 10h začenjamo s drugim modulom drugega letnika TEHNIKE PREDVIDEVANJA

v sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO

v soboto 20. 3. ob 11h pričenjamo z izbirnim modulom tretjega letnika MUNDANA ASTROLOGIJA