Zvezdni utrinki za ponedeljek, 20.7.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Astrološko dan ni nakazan v lepih barvah. Sama sem imela sladke sanje, se zbudila zadovoljna in sedaj pa me tanki zvoki lastovk in bleščeče jutranje sonce še dodatno veselijo.  O napornem mlaju, o katerem svarim tako na mesečnem videu, kot tedenskih utrinkih, pa tudi danes v tekstu, za enkrat v mojem  malem svetu še ni  ne duha ne sluha. Družbeno pa smo že nekaj dni v tem, kajne.

Naporen dan je pred nami. Danes podvečer se bo dogodil mlaj, tokrat celo v opoziciji s Saturnom, tako bo občutek utrujenosti, obremenjenosti, temačnosti nekoliko večji. Zagode nam lahko tudi vreme, najverjetneje bo šlo za kratkotrajno ohladitev, ki pa lahko pride tudi z nevihtami. Luna v raku bo tvorila že od jutra dalje opozicije in s tem bomo čustveno nekoliko bolj občutljivi, hitreje ranljivi, naše reakcije znajo biti dramatične, premočne. V ozadju takih reakcij pa bo najverjetneje strah.

Splošni vplivi nakazujejo ozadje, kot vreme, vsak od nas pa ima svojo karto in s tem svoj poseben način doživljanja dneva, tedna in meseca.