Zvezdni utrinki za ponedeljek, 21.9.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Jaz še kar v postelji. Odlašam z začetkom novega dne. Ni da sem utrujena, energije imam veliko, samo nabiram minutke brezdelja, da bom lažje zvozila še en zelo delaven dan. Merkurjev kvadrat s Plutonom nekoliko bremeni spomin in mišljenje, ter v izražanje vnaša nekaj več nezavednega. Meni je ukradel glas.

Luna potuje po intenzivnem, strastnem, včasih pa tudi destruktivnem in sumničavem škorpijonu. Merkurjev kvadrat na Plutona lahko zjutraj in v dopoldanskih urah vleče na plano ta bolj temačen, destruktiven in črnogled škorpijonski vidik. Previdno na cesti, previdno tudi pri dogovarjanjih. Luna v škorpijonu redkokdaj prinaša glasno izražanje čustev, po navadi se pod njenim vplivom le ta kuhajo v nas, vsekakor pa s to kombinacijo, če smo pozorni na samogovore in misli, ki prihajajo v našo zavest, lahko vidimo, kaj se kuha v nas nekje v ozadju in imamo z delom na sebi možnost prečistiti del naše negativnosti. Lunini aspekti so temeljno spodbudni in nas potiskajo, da strast in čustva uporabimo za delo, in odgovornosti.

Hvaležna Katji Golob za čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo ozadje in ritem dneva, vsak od nas, pa ima svoj način doživljanja dneva, glede na njegovo posebno rojstno karto.