Zvezdni utrinki za ponedeljek, 22.6.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Retro Merkur se me je tokrat kar dobro privoščil. Težave s tiskalnikom, da o računalniku sploh ne govorim, s tem se prav kregava, in ne glede kako čudovito meditacijo sem danes imela, sem že vsa v stresu in bi ga že dvakrat najraje vrgla skozi okno. Ah, život. Pišem na balkonu, s pogledom na vzhod, in sončni žarki se smejejo moji nepotrpežljivosti in me kopajo v njihovi nekompromisni darežljivosti.

Luna v raku nas bo delala mirne, počasne, pa prijetne in tople. Dopoldan bo Luna v konjunkciji z retrogradnim Merkurjem, tako bo potrebno reševati nekaj za nazaj, razum nam lahko nekoliko nagaja, težje se bo zbrati. Večer bo nežen in prijeten, s svojimi najbližjimi smo lahko v nežni in tihi harmoniji in razumevanju. Stacionarnost Neptuna nas lahko naredi bolj pasivne, začarane, toda previdno, potrebno se bo soočiti s svojimi iluzijami.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.