Zvezdni utrinki za ponedeljek, 23. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Čudovito hladno jutro obeta prelep dan. Nežni in mehki, vatasti oblački so roza obarvani, in v harmoniji s prelepim modrim nebom.  Osebno se počutim precej utrujeno, situacija me obremenjuje. Grozljive sanje nosijo težke noči, dnevi pa so do zob oboroženi z odgovornostmi. Prav zavestno moram posvetiti na dejstvo, da je moje življenje lepo, da so vsi moji zdravi, da je hladilnik poln kvalitetne hrane, dom topel, delo izjemno kreativno, nekaj kar res rada počnem, da so okrog mene ljude, ki jim je mar zame.

Luna v ribah večinoma prinaša umirjeno in spravljivo energijo. Vse do pol treh se bomo lahko iskreno pogovorili o svojih čustvih in se nam bo marsikaj sestavilo. Kasneje pa se bo stopnjevala kaotičnost in zmeda, saj bo Luna aktivirala Neptunov kvadrat z Luninima vozloma in prinašala občutek, da nič ni prav, izvemo pa lahko o ranljivosti večjega števila ljudi.

Hvaležna Sergeji P Traven za še eno prelepo mandalo, spodbuja čisto ljubezen.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dneva, toda vsak od nas ima svojo posebno karto in s tem svoj oseben način doživljanja le teh. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.