Zvezdni utrinki za ponedeljek, 25. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Mal me kisa. Ni mi všeč priznati, toda ja norost v kateri smo se me hoče dotakniti. Toda pogled skozi okno nakazuje pravljico. Moja velika sreča, da vem, kako se gre čez te kisle in sive doline, ker ne grem prvič, in da vem, da so minljive, če si le hvaležen za vse, kar je dobrega v tvojem življenju, če ne pozabiš iskati svoje zatočišče v ljudeh, knjigah in početjih, ki ti ob takem počutju pomagajo. Vsakič, ko padeš, se dvigni, odstrani blato iz svojih hlač in hodi, če ima človek smer gibanja, potem ni težko hoditi, tudi ko te kisa in sivi.

Luna v dvojčkih in njen dispozitor v vodnarju bosta spodbujala več druženja, komunikacije, razmišljanja, potrebo povedati to kar se v sebi predeluje in o čemur se misli. Zjutraj bo misli lažje artikulirati in so možni tudi konstruktivni dogovori, kasneje pa bo potovala Luna v prazno in s tem bo veliko praznih besed, ki nimajo za posledico spodbudnih konkretnih manifestacij. Sončev sekstil s Kironom nam bo pomagal zdraviti rano samozavesti in prinašal v zdravstvenem pogledu izboljšave. V večernih urah lahko čutimo več miru in sprejemanja situacije, saj Luna preide v znamenje raka.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani:

v petek 29. 1. ob 17h -20h  …. prikaz učinkovite  uporabljate astrološkega programa Solar Fire cena 24 evrov.

preko vikenda 13. in 14, 2. od 9h-14h …. Zvezde in ozvezdja II

v ponedeljek 15.2. ob 17h INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno)

v nedeljo 28. 2.  od 10h začenjamo s drugim modulom drugega letnika TEHNIKE PREDVIDEVANJA

v sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO

v soboto 20. 3. ob 11h pričenjamo z izbirnim modulom tretjega letnika MUNDANA ASTROLOGIJA