Zvezdni utrinki za ponedeljek, 28. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pogled navzven, v belo snežno jutro, prija. Potres, ki je je dogodil danes na Hrvaškem in je potresel tudi nas sem pričakovala takoj po vstopu Saturna v vodnarja, pa je očitno potreboval prvo pustiti njegovo konjunkcijo z Jupitrom, ki je čisto posebno in svoje dejstvo, da bi bilo potem močneje čutiti njegovo postopno približevanje k Uranu. Zakaj na teh koncih, ker imamo Saturna tako Slovenci, kot Hrvati v vodnarju, in se tako eni kot drugi bližamo Saturnovemu povratku. Zanimivo je znova in znova videti, kako se simboli vedno malo drugače izrazijo in opazovati to skrivnost, ki se ji reče življenje. Sama sem temeljno mirna, toda nabita z energijo, kar je čisto v redu, za nov delavni dan, kajne.

Sonce v trigonu z Uranom prinaša občutek svobode, olajšanja, in prinaša novo jasnino, širše dojemanje celote. Luna v dvojčkih nas dela komunikativne, nemirne, tokrat celo romantične in sanjave, saj aktivira prihajajoč kvadrat Venere in Neptuna. Hrepenenja po ljubezni, prijetnosti in sladkemu nas lahko nosijo iz ravnotežja. Ker smo pred polno luno bo noč na torek nekoliko bolj naporna, in za marsikoga neprespana.

 

Sergeja P. Traven in njene kreacije so nas vodile in spodbujale, svetlile in veselile, naj bo tudi danes tako.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Astrološki inštitut pa s 4. 1. pričenja FB delavnico Sinastrije, in pa zbira prijave za nov začetek sredi februarja. Dobrodošli!