Zvezdni utrinki za ponedeljek, 30. 11. 2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prelepo modro jutranje nebo se v času pisanja svetli in prinaša sivo roza odtenek. Zdi se, da se budi še eno prijetno jutro, ki s hladom prinaša tudi jasnino. Jaz sem mirna, lenobni del mene nebi vstal in bi se pokril s kovtrom in  rekel “mene ni”, toda ni še čas za dopustniško vzdušje, se pa la le to hitro bliža, sej smo že čisto na koncu novembra. Z Luno v dvojčkih lahko dvigujemo vibracijo tako, da smo malo bolj pozorni na to kar mislimo in to kar govorimo. Če se ob opazovanju svojih mislih in besedah zalotimo, da razmišljamo negativno, vse negativne misli spuščajmo, kot bi spuščali balone v zrak, s popolno lahkoto.  Ko se enkrat zavemo, da misel, beseda, ki beži iz nas, ali se v nas ustvarja, ni konstruktivna, jo samo spustimo, da gre tako kot je prišla. Ena sama misel ne moral močno spreminjati ne našega čustvenega stanje ne našega kreativnega potenciala, toda če zagrabimo eno negativno misel, besedo in jo žvečimo v neskončnost, nanjo nanašamo še nove in nove, kar Luna v dvojčkih še kako zna, potem na žalost naše misli ustvarjajo naša čustva in naša čustva prej ali slej tudi naše življenje. Torej, danes je dan za opazovat misli in spuščat balone, ne se oprijet in ne žvečit v neskončnost tiste misli, ki spodbujajo  zamere, jezo, nezadovoljstvo, strah, ljubosumje, nemoč….

Dan Luninega mrka. Vsakega od nas bo mrk dotaknil na nekoliko drugačen način, odvisno od tega na kaj njegovega bo pritisnil. Toda družbeno pa karta mrka kaže napore, skrbi, bremena, nič kaj prijetno sliko. Ker se dogodi Merkurjev sekstil s Saturnom, iz dveh dokaj napornih znamenj, so možna nova načrtovanja, kako skozi krizo in trezni premisleki ter naporne odločitve.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energijo in nosijo ritem, toda vsak od nas se nanje odziva na svoj poseben način v skladu s svojo rojstno karto. V kolikor želite, da pogledam to dinamiko, to interakcijo, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.