Zvezdni utrinki za ponedeljek, 5.10.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Zame poseben dan. 46 jih imam. Gubice okrog oči, nagubno čelo, kaka kilca več, sploh tam okrog trebuha, in vedno več sivih las, ki se srebrijo med rjavimi. In ko vse to vidim, me malo preseneča, ker sej veste, od znotraj je človek mlad in vesel, poln življenja in strasti, tudi če na zunaj to ni videti tako. Vendar me tudi veseli, ker se zavedam kaj vse sem že dala čez v tem življenju, in se spomnem vseh zrelih žensk, ki so mi bile navdih, ljubezen in vodilo. Predvsem, pa se zavedam koliko sem blagoslovljena, z dobrima staršema in sestro, ki so me imeli radi in me imajo še vedno, pa tudi, če me ne štekajo vedno. Trije posebni, drugačni otroci, in vsak od njih se je že soočal s krizami v življenju in pokazal moč in sposobnost iti preko ovir in izplavati iz divjih, ali mrtvih delov morja. Sin, ki me je s svojo močjo učil avtoritativnosti in nekompromisnosti, gledam ga, tako podobnega meni, kako so mu življenjske ovire samo izzivi, in se ne vda za nič na svetu. Hči, ki me vsakič znova s svojim smehom spomne na mojo lastno delfinjo igrivo naravo, in ki jo občutujem, ker kljub svoji originalnosti ne zgubi vere vase in sledi klicu svoje duše. Tudi najmlajša se pogumno sooča z ovirami tega zemeljskega življenja. Občudujem njeno pridnost, načrtost, premišljenost in delavnost, lepo je gledati nekoga, ki mu je učenje užitek in ga ni potrebno spodbujati za delo. Hvaležna bivšemu, da je moj prijatelj, in sva en drugemu v podporo, in s tem skupaj v podporo najinim otrokom. Hvaležna drugemu bivšemu partnerju, za njegovo podporo in srčno prijateljstvo. Hvaležna življenju, da lahko učim, za vsakega od svojih učencev, ki so mi zaupali in se z menoj podali na to dogodivščino, odkriavanja in spoznavanja astrologije. Hvaležna mojim trem listkom štiriperesne deteljice, ogromna podpora in pomoč ste mi bile, tudi če kdaj ne pokažem, vas imam rada in sem neskončno hvaležna. Hvaležna prijateljem in prijateljicam, ljudem, ki me prenašate, pa tudi če nikoli ne pokličem in me je treba vedno mal zbezljati iz moje lukje, in ujetosti v delo. Hvaležna duhovnemu učitelju, katerega vodila mi pomagajo se soočati z vsakodnevnimi ovirami in so tudi to, kar lahko ponudim ljudem, ki pridejo k meni na svetovanje. Predvem se zavedam obilja v katerega sem postavljena, oblilja ljubezeni, podpore, veselja, kreativnosti, hvaležna, da lahko živim svoj smisel.

Luna v mirnem biku se zjutraj harmonične veže z Neptunom in prinaša dokaj mirno in prijetno jutro. Zbujeni bomo po mirnih in lepih sanjah. Popoldan pa tudi proti večeru pa Luna aplicira v trigone s planeti v kozorogu in prinaša praktičnost, odločnost, čut za finančno področje, počasi, a vztrajno, budno, praktično bomo lahko vse do večera res veliko naredili. Možni so tudi praktični, dolgotrajni, lepi, a hkrati uporabni nakupi.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

In kot veste, splošni vplivi barvajo energijo in nosijo ritem dnevu, toda vsak od nas se z njimi zavrti na svoj poseben način, v skladu s svojo rojstno karto. Če kdo čuti, da mi moj način sede, paše, in potrebuje vpogled, sem tu za vas kot astreolog svetovalec.