Zvezdni utrinki za ponedeljek, 6.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in dober dan!

Bleščeče jutranje sonce greje, boža in prebuja. Ptičje petje, ta večni klic po ljubezni in radosti deluje harmonično in spodbudno. Kot zborček s solistom, drobni zvoki zbora lastovk in solist, ki ga niti ne vidim niti ne prepoznam po načinu oglašanja. Sladki vonji ozračja me delajo radovedno, kateri cvet tako sladko diši. V sebi čutim skrb, bo to kar sem povedala prineslo pozitivne rezultate, ali samo jezo in nezadovoljstvo. Z leti mi postaja naporno ohranjati ravnotežje med resnico in občutkom za drugo stran.

Zjutraj in popoldan Luna potuje k Saturnu na zadnji stopinji kozoroga, kar nosi obremenitev, strahove, lahko tudi paniko. Če želimo energijo izkoristiti najbolje možno, si naredimo načrt dela in mu počasi sledimo. Luna malo po poldnevu preide v znamenje vodnarja in postopoma prinaša bolj odprto, hitro, vznemirljivo energijo, njen večerni sekstil z Marsom pa samo še bolj jasno sporoča, da nas popoldan in v večerne ure čaka rast energije. Noč na torek je lahko strastna, zabavna in polna radosti.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.