Zvezdni utrinki za ponedeljek, 7.12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Še v polsnu sem v svojem umu izrekala hvaležnost za varnost, smisel, zdravje, podporo in še veliko drobnih stvari. Turobno sivo jutro poskušam poživiti s prazničnim okrasjem.  Zdi se, da se je zunanja sivina dotaknila tudi mene in zato poskušam kot vem in znam, trenutek za trenutkom ohranjati pozitivno naravnanost. Danes Luna potuje po znamenju device, tako lahko dvigujemo vibracijo s tem, da uredimo svoj svet, postavimo stvari na svoje  mesto, se ukvarjamo s svojimi ljubljenčki, ter poskrbimo za svoje rože, če nam bo vreme dopuščalo pa je na mestu tudi sprehod v naravo.

Luna v devici nas bo silila da ustvarjamo red, da smo analitični. Zjutraj in dopoldan nas naš razum lahko pripelje do novih praktičnih odkritij. Kasneje, najbolj v zgodnjem popoldnevu, pa se naša analiza lahko obrne proti čustvenem delu nas, in postanemo pretirano strogi in zahtevni do tega, kar zaznavamo, čutimo v sebi. Tudi noč lahko prinese nekaj napetosti.

Hvaležna Sergeji P. Traven, da z njenimi mandalami spodbuja dvig vibracije.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, toda vsak od nas ima svojo specifično karto, ter s tem svoj poseben oseben odziv na splošne vplive. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.