Zvezdni utrinki za ponedeljek, 7.9.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Za mano dolga meditacija, v kateri sem lahko gledala kako zgleda vznemirjen um, ki skače iz teme na temo in težko samo mirno je. Predvidevam, da je dodaten nemir prinesla tudi trenutna konjunkcija Lune in Urana. Svet iz mojega blakončka ravno tako deluje nemiren, glasen in hiter, glasni piski vlaka, kamioni in avti, ter ne dolgo stran lahko gledam kako ljudje odkrivajo streho. Očitno se je soseska prebudila zgodaj, med tem, ko sem jaz v svoji meditaciji poskušala umiriti notranji nemir.

Luna v biku aktivira približujoči se trigon Sonca in Jupitra, tako bomo poleg praktične naravnanosti, sposobnosti uživanja v prijetnih plateh življenja in nosu za denar, bili sposobni videti jasno  vizijo prihodnosti in bili sposobni narediti prve konkretne korake v pravo smer. Jutro lahko nosi nekaj nepričakovanih obratov in nemira, kasneje pa vedno več praktične in učinkovite energije, zaradi katere bodo naše odločitve modrejše in njihovi rezultat svetlejši. Popoldan bo primeren za modre in konstruktivne dogovore.

 

Hvaležna Katji Golob pa čudovito fotografijo.

Danes ob 18h pričnemo z delavnico na temo razlage natalne karte, današnja tema bo dinamika Luninih vozlov. Delavnica poteka na naslovu Cankarjev 6, Postojna, v prvem nadstropju. Potekala bo do 21h. Lahko obiščete tudi samo današnje srečanje, v tem primeru je cena srečanja 32,00 evrov. V kolikor vas zanima celotna delavnica, pa se oglasite na 031-255-619.