Zvezdni utrinki za ponedeljek, 9.11.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pozna. Nikakor vstati. Toliko misli. Recimo, da me hoče vleči v negativo. Toda, zunaj je čudovito, jasno in hladno jutro, ki nam bo vlilo več volje in veselja v naša življanja. Pogumno v nov dan, sprejet, da nisem ravno vsak dan vsa blažena in srečna, in da je kdaj potrebno to moje kolesje tudi poriniti v akcijo in življenje, ter se vsak trenutek znova odločiti za hvaležnost, ljubezen, zadovoljstvo.

Vse do pol treh popoldan bo Luna v levu. Okrog poldneva bo naredila sekstil na Merkur, tako nam bo razum dopoldan še dobro delal in bo tudi več intelektualne ustvarjalnosti.  Od pol treh dalje bo Luna v znamenju device in mi bomo bolj premišljeni, delavni, ustrežljivi iskali red tako v našemu okolju, kot v svojih  mislih. Opozicija Venere in Marsa sproža napetosti v odnosih, toda z malo takta in potrpežljivosti prinaša nepozabna strastna doživetja.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dnevu, toda vsak od nas bo doživel dan po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor si želite vpogled, sem tu za vas kot astrolog svetovalec.