Zvezdni utrinki za ponedeljek,29.6.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan vsem! Sonce je pogumno premagalo hrib in posvetlilo, zaslepilo prelepo jutro. Ptičji živ žav pa raja že nekaj ur. Jaz predelujem odnose, kako težko je biti, kar si, iskren in spontan, in ne nikogar s tem  prizadeti. Znati z ljudmi je veščina, ki jo dobro srce uporablja za koristi vseh, sebično za za svoje lastne dobrobiti. Včasih se mi zdi, da bi nas morali v šoli prav učiti te veščine.

Rastoča Luna v tehtnici nas dela mirne, pa še vedno učinkovite.  Večinoma bomo prijazni in umirjeni. Tam okrog tretje ure popoldan bo lahko nekaj pretiravanja v odnosih, nas le ti vržejo iz ravnotežja, kasneje pa se spet sestavimo in bomo znali ustvarjati harmonijo vse do poznih večernih urh. Zavestno si v večernih urah vzemimo čas za harmonizacijo odnosov.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.