Zvezdni utrinki za soboto, 2. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Sivo in deževno jutro. Še eno. Moram priznati, da se me sivina dotika. Čutim boj, med svetlim in temnejšim delom sebe, in ga spustim, ker dokler je boj, do takrat ni resnice. Spomnim se učenj in vem, da je treba sivino samo čutiti, ne pred njo bežati, ne se ji predati, samo biti z njo, ji prisostvovati, vnesti zavest in mir. Astrološko so energije svetlejše, Luna v levu v spodbudnih aplikacijah, tako da predvidevam, da je ta sivina povezana z mano, ki kot močna Merkurjanka že čutim njegovo približevanje Plutonu.

Tudi sobota je z Luno v lev je s spodbudnimi aspekti znak veselja in zadovoljstva. Očitno bo več radosti, kreativnosti, zabave. Znali se bomo vesti otročje in igrivo, znali si vzeti še zadnje trenutke počitka, pred delavnimi dnevi in se čisto odklopiti, veseliti. Veliko pa bo tudi ustvarjalnega navdiha.

Hvaležna Simonu Orgoni, da v naše kraje nosi čudovite kristale iz vsega sveta. Danes imamo kristal Ocean Jasper, ki s svojo barvo energijo prinaša več mavrice, igre, veselja, kot se spodobi za dan z Luno v levu.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Astrološki inštitut pa s 4. 1. pričenja FB delavnico Sinastrije, in pa zbira prijave za začetni modul sredi februarja. Dobrodošli!