Zvezdni utrinki za vikend 8. in 9. avgust

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in vznemirljiv vikend!

V daljavi tihi zvok zvonov. Vonj borovcev in vseobsežen mir narave, Luna se smehlja nekje na sredini neba, in od strani prihaja zvok petelina. Težke sanje so šle z mano na počitnice in predelovanje, ki mi ga nudijo tudi. Tičim v globini svoje biti.

Sobota, 8.8.

Izjemno spodbuden dan. Luna v ovnu bo tokrat delovala v svoji najboljši podobi. Toplo bo, polni bomo energije, volje, sposobni povesti za sabo ljudi. Dan je dober za predstavitev neke novosti. V vsakem primeru pojdimo v naravo, pa če tam fizično delamo, ali športamo, to sploh ni tako zelo pomembno, Luna v ovnu samo rabi od nas da čutimo svoje telo, svoje mišice, adrenalin in sledimo notranjim vzgibom, instinktu, ki nas bo konstruktivno vodil to soboto.

Nedelja, 9.8.

Nedelja bo bolj naporna. Nabita energija Lune v ovnu pa  to nedeljo prinaša več napetosti, sebičnosti, jeze, če ne prav sovražnosti. Tam do dveh popoldan bi bilo res dobro, da se hudo fizično obremenimo, prav do neke skrajnosti, malo umreti v fizični akciji. Kljub vsemu pa pazite, da na kakem vročem soncu samega sebe ne dehidrirate ne naredite šok telesu. V večerne ure nekaj skrbi, toda zdi se, da bomo znali preko njega in v poznih večernih urah najti več miru.

hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.