Zvezdni utrinki za sreda, 17.6.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan vsem!

Gibonnijeva Nisi više moja bol mi poje v ušesu. In slišim svoje misli: “Kako najti dovolj neumnega poguma in ponovno staviti na nekoga in upati na najbolje?” To je vsekakor lažje mladim, kot nam srednjih let, ki vemo v kaj vse se to lepo in čarobno lahko s časom spremeni.

Zgodaj zjutraj bo še nekaj stresa. Marsikdo se bo zbudil brez budilke, buden in pripravljen na akcijo. Po nemirnem jutru sledi miren in prijeten dan.  Luna v biku nas kliče, da premislimo glede finančnega področja. Toda ker je Merkur stacionaren in tik pred obratom, ni glede tega kaj modrega doreči ali se odločiti. Merkurjeva pot nazaj po raku nam bo dala dovolj časa, da vse dobro premislimo, in kasneje bodo naše odločitve bolj stabilne, osnovane na večji jasnosti in zrelosti.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.