Zvezdni utrinki za sredo, 10.2.2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Zvoki dežja, v daljavi vlak, toda vse skupaj deluje precej žalostno. Zadnjih nekaj dni sem precej podobna vremenu. Dež očiščuje vse, da ko se bo zjasnilo, nas bo čisto ozračje popeljalo v nove energije. Smo tik pred novim začetkom, jutri zvečer se bo dogodil mlaj, ki prinaša novo svežo energijo. Pogumno se prerinimo do tam. Izkoristimo Merkurjev kvadrat z Marsom, da se porinemo iz statičnega, toda če se le da, ne za to, da s svojimi besedami vznemirjamo že tako hudo preveč kaotično in nemirno ozračje v katerem smo.

Nekoliko bolj nemiren in naporen dan nas čaka. Dopoldan Merkurjeva harmonična vez z osjo luninih vozlov prinaša priložnosti za povezovanje, spodbudno komunikacijo, sploh povezano s preteklimi izzivi, preteklostjo nasploh. Luna v vodnarju bo pohitrila naše misli, pa tudi dogajanje, življenje. Vse bo hitreje, bolj vznemirljivo, toda potrebno je paziti na cesti, pa hkrati biti pozoren na svoje besede, ker se lahko zdi, da bodo kar same našle pot iz ust.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.