Zvezdni utrinki za sredo, 10.6.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in prijeten dan!

Moj ljubljeni gozd je izginil v objemu sive megle. Po novem skoraj ne opazim zvokov avtoceste, in me bolj dotikajo bližnji zvoki razglašenega ptičjega zbora. Vsakič znova me razveseli tudi pisk vlaka. Razmišljam v teh neptunovskih dneh, kako zelo pomemben je počitek in pravo ravnotežje med delom in počitkom. Preveč počitka krade naše psihično zadovoljstvo, preveč dela najeda zdravje telesa…najti pravo mero, to je cela umetnost.

Luna v vodnarju ponovno prinaša željo po druženju in izgubljanje v tisoč in eno misel, čeprav se bo že čutilo ležeren vpliv Sončevega kvadrata na Neptun. Popoldan in v večernih urah bo več veselja in nam druženje ne bo nosilo le vznemirjenja, ampak se skozi pogovore lahko marsikaj tudi izjasni.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.