Zvezdni utrinki za sredo, 11. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Sivo jutro se počasi budi. Jaz v predelovanju že kako uro. Marsikaj se mi sestavlja v razumevanju sveta v katerem živim, in en del mene je žalosten zaradi dojetega. Vendar po drugi strani prihaja vsakič znova še močneje spoznanje, da je moje glavno delo ta trenutek na tem notranjem. Da je situacija v kateri smo, ravno zato, ker je tako naporna, ker je toliko nesoglasja v zraku, toliko enih egov, ki kričijo svojo resnico, brez sposobnosti prisluhniti drugim, idealna za notranje delo. In ne glede kam se družba obrne, moja zavest je še vedno moja in zavest ima moč ohraniti veselje, ne glede na situacijo, ima moč, ohraniti mir, ne glede na situacijo, ima moč razviti še več sočutja in se dotakniti še več ljudi, ravno za to, ker smo vsi skupaj v neprijetni situaciji. Največje duhovne premike sprožijo najbolj naporni časi. Ne oklepajmo se toliko idej in prepričanj, bolje se je oklepati tišine svojega srca in modrosti, ki od tam izvira. Preprosto vsakodenvno življenje v miru in sočutju je pomembnejše, kot vse teorije in prepričanja sveta.

Še en dan z Luno v devici, toda tokrat veliko bolj učinkovit in delaven. Merkur je povnovno v škorpijonu in ponovno bo spodbujena želja razumeti tabu teme, ozadje vsega, več bo koncentracije, pa tudi besedne manipulacije. Lunina aplikacija v trigon s Saturnom nosi delavno, trezno, premišljeno in učinkovito jutro in pa tudi dopoldan. Popoldan bomo še vedno delavni, vendar ne več toliko osredotočeni. Ob petih popoldan vstopi Luna v znamenje tehtnice, in mi bomo vedno bolj usmerjeni na odnose, na užitek in veselje, delo bo pa moralo počakati.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdboju, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in s tem dokaj oseben, poseben način doživljenja le teh. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas, kot astrolog svetovalec.