Zvezdni utrinki za sredo, 13. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Jutro je čudovito, vatasti temno modri oblaki samo delno prekrivajo nebo, tako ni težko videti sinjo modrino za njimi. Lepa so taka jutra in nosijo upanje na boljše čase. Jaz z glavobolom in utrujena, že drugi dan, toda mirna, pridno sledim svojemu delu. Veliko razmišljam o tem, da imajo ljudje pravico mirno povedati svoje nestrinjanje, in bom danes v mislih z njimi in upam, da kljub težkim aspektom, množica ohrani mirno kri, in se ne pusti sprovucirat.

Že zgodaj zjutraj se bo dogodil mlaj, ki je milo rečeno naporen in prinaša energijo kriz, transformacije, napetosti. To da je v mlaj vpet tudi eksakten kvadrat Marsa in Saturna, ni nič kaj prijetno dejstvo in nam da vedeti, da imamo lahko težavo obrambe, jeze, več bo mraza. Torej danes previdno, nadzorujmo lastno prastaro jezo in glejmo če je v nas kaj zamerljivega, trdega, kar ne zna spustiti in odpustiti, in se je jeza zakrila v hlad in odpor. Ker Luna zvečer ponovno obuja omenjen kvadrat, bo to moč čutiti še v pozne ure.

Da so splošni vplivi za različne ljudi drugačni, glede na njihovo natalno karto, že veste, da sem Astrolog svetovalec tudi. Ne smem pa pozabiti povedati, da na Astrološkem inštitutu zbiramo prijave za nov začetni tečaj, ki se prične 15. 2. 2021, če bo vse po sreči v Ljubljani na Tržaški 330, v kolikor pa bomo še vedno v varnosti svojih domov, pa preko Zooma. Dobrodošli!