Zvezdni utrinki za sredo, 16. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Sivo jutro je zelo dobro usklajeno s trpkostjo, ki jo današnji dan nosi. Čeprav ob natančnem ogledu neba lahko vidim, da se med sivino oblakov nežno prepletajo temno rdeči pasovi in da je ob tem jutranjem vzhodu nebo skrivnostno čarobno. Mene telo bremeni, čutim težo in bolečino po celem telesu, pritisk v glavi pa tudi ne pojenja. Poskus meditacije ni bil uspešen. Notranje sem mirna, vem, in sem že teden nazaj, ko sem pisala o današnjem vplivu, slutila, da zna biti sreda naporen dan. Jupiter na zadnji stopinji kozoroga, Saturn na zadnji stopinji, Luna v kozorogu  potuje proti njima, ne more biti drugače, kot da je v zraku manj upanja, in da se zdi življenje nekoliko bolj naporno. Zdržimo, že jutri bo pikico bolje, v soboto še malo bolje.

Saturn tik pred prehodom, Luna v kozorogu, vse skupaj nakazuje dokaj temačen dan, ko se bo zdelo da smo na koncu sveta, da ni ne vere, ne upanja. Dopoldan bomo nekako mirno prenašali stanje v katerem smo. Popoldan pa bo manj potrpljenja, bo več tudi jeze, nemira, sovražne nastrojenosti.

Hvaležna Sergeji P. Traven, danes bomo vzeli eno od tistih njenih mandal, ki deluje kot nasprotje današnji energiji, ki nam bo omogočili, da bomo šli lažje preko dneva.

Splošni vplivi nosijo energijo in ritem obdobju, vsak od nas pa jih doživlja nekoliko po svoje glede na svojo natalno karto, v kolikor potrebujete vpogled v karto, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Od leta 2003 pa sem tudi učitelj Astrologije, leta 2013 pa sem ustvarila svojo šolo, tako pravo z učbeniki, domačini nalogami, vajami. Trenutno poteka šolanje samo po Zoomu.