Zvezdni utrinki za sredo, 16.9.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Še eno prelepo in predvsem toplo jutro je tu. Med jutranjim žvrkljanjem olja (oljna terapija), sem gledala prelepo Venero na jutranjem nebu, dano pa mi je bilo za trenutek ugledati tudi vzhajajočo res najožjo Lunico tik pred mlajem.  Zdaj pa že lahko gledam Sonce kako se dviga izza hriba, še predem se dvigne so že očitni sončni žarki na vse strani, tako kot smo kot otroci risali sonce :). Lepo je živeti. Moje telo utrujeno, razum tudi, glava boli, toda po čarobnem jutru in prelepi meditaciji je notranjost mirna in pripravljena na izzive novega dne.

Luna v devici v temeljno spodbudnih aspektih nosi učinkovit dan, delavni in skrbni bomo marsikaj naredili. Ker smo tik pred mlajem znamo biti utrujeni in brez prave moči, toda energija device nas bo gnala, da tudi utrujeni naredimo to, kar je pač treba narediti. Zjutraj bo več zanimivih idej in jasnosti. V večerne ure pa velikodušnosti, optimizma in pozitivnih priložnosti. Mlaj ki prihaja nas lahko nekoliko zavrti, ker je koten in v kvadratu z Luninima vozloma. Toda njegov trigon na Saturna ponuja že rešitev, torej, držite se svojih načrtov, skromno, previdno, trenutek za trenutkom hodimo proti svojim ciljem.

Hvaležna Katji Golob za prečudovito fotografijo.

Splošni vplivi barvajo ozadje dneva, ritem in energijo, toda vsak od nas ima svojo posebno karto, na katero gibanje planetov in svetil deluje na poseben, oseben način. V kolikor potrebujete moj vpogled v vašo osebno karto, sem tu za vas.