Zvezdni utrinki za sredo, 19.8.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Mlaj se je dovršil. Ko pomislim, da sem že konec julija, ko sem snemala mesečni video  vedela za to ohladitev, se mi dobro stri, da astrologija res tolikokrat zelo natančno pokaže stvari. Jaz čutim utrujenost, do zadnje celice, vendar hkrati sem globoko mirna in sprejemajoča. Veselim se jutranjega sprehoda po gozdu in svetovanj, ki me danes čakajo.

Mlaj se bo dogodil zgodaj zjutraj, tako bo kmalu čutiti, da energija raste in smo zopet pripravljeni za nove začetke. Zjutraj bomo komunikativni in odločni, lahko pa tudi nemirni. Sledijo ekstremi uživanja, lahko tudi lenobnosti. Dvajset čez deseto dopoldan vstopi Luna v znamenje device in postopoma bomo čutili neko drugi tip energije. Več bo premišljevanja, načrtovanja, pa tudi več želje po delu, redu, urejanju svojega življenja. Poleg deiviške pridnosti bomo čutili tudi nekaj več optimizma med ljudmi, ali so možne pozitivne novice, saj je Sonce harmonično veže z luninimi vozli.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

ker se tako zelo hitro bližamo novemu šolskemu letu in z začetniki začnemo že 3.9. še mnenje učenke Erike za spodbudo:

“Zakaj se je dobro učit astrologijo od tebe!!!???

-Kratko malo zato, ker zeloooo dobro razlagaš, zelo natančno in razumljivo. Všeč mi  je tak sproščen pristop in delo na praktičnem prikazu. Ker si pripravljena večkrat ponoviti, kar ne razumem(o) takoj. Toliko na hitro……bi se dalo še kaj napisat «