Zvezdni utrinki za sredo, 2. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Zunaj še noč, v daljavi kolona tovornjakov, ki se jim življenje ni ustavilo. Luna v raku nas bo učila sprejemati sebe in svoje, si dati ljubezen in podporo, negovanje in skrb. Njena šibkost tu je, da lahko vse kar se nam dogaja doživimo preveč osebno, kar dodaja občutek ranljivosti. Ter, da čustveno poje zdrave meje, in učinkovitost. Jaz danes obžalujem, ker bi lahko včerajšnji dan izživela bolje. Čutim istočasno razumevanje do sebe, kot žalost, da mi še vedno kdaj pade volja in izgubim smer. Na srečo samo za kak dan, taki dnevi me samo še bolj spomnijo, kaj želim biti, kam želim potovati,  kaj želim svetu dati. Tičati v obžalovanju in slabemu občutku nima smisla, tega se dobro zavedam. Tako spuščam včeraj in živim danes. Odločnejša.

Luna v raku prinaša pomiritev čustvenega. Več bo sprejemanja, več razumevanja in preprosto več podpore drug drugemu. Kot vedno nas Luna v raku kliče, da podpremo svoje domače, ali pri njih najdemo podporo, da uživamo v varnosti lepih navez in svojega doma. Povezuje pa nas v tej dneh tudi hrana. Popoldan se nekaterim budijo določene čustvene rane. V večerne ure pa nova jasnost in novi pristopi.

Hvala Katji Golob za čudovito fotografijo.

Splošni vplivi barvajo energije, in določajo ritem, toda vsak od nas ima svojo astrološko karto in s tem svoj unikaten odziv na vplive. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.