Zvezdni utrinki za sredo, 20. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prebujena precej utrujena v dokaj sivo jutro in se zdi, da bom morala najti več zadovoljstva v sebi, delu in odnosih, ker slika na drugi strani oken izgleda siva in dolgočasna. Danes je pomemben in naporen dan. Preko dneva znamo nekako riniti in se truditi, čeprav bo nekje v nas nemir in napetost. Toda v zgodnjih večernih urah se lahko zgodi nekaj, kar nas močno pretrese, mogoče novice o neki agresiji, ali kaj bolj direktno našega. Pazimo na lastno potrpljenje, ker pod pritiski Marsove konjunkcije z Uranom, je več verjetnosti nezgod, manj potrpežljivosti in veliko nemira, paziti je potrebno na cesti, pri rokovanju z vnetljivimi, ostrimi in eksplozivnimi predmeti. Predvsem pa moramo paziti na našo notranjo eksplozivnost. Nič kaj prijetno dejstvo ni, da se inavguracija v ZDA dogaja ravno na ta dan, kot bi se v ozadju skrival obet nestrpnosti v obdobju vlade Bidena.

Sreda je spet nakazana v napornih barvah. Mars bo v konjunkciji z Uranom, kar nosi nemir, eksplozivnost, težje bomo obvladovali same sebe. Možene so prehitre reakcije. Vstop Lune v bika pa tudi ne pomaga najbolj, saj so začetne fiksne stopinje trenutno kar obremenjene. Merkurjeva pozitivna vez na Lunina vozla nosi priložnost, da se pogovorimo, dogovorimo in najdemo neko ravnotežje skozi pogovor.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani:

v petek 29. 1. ob 17h -20h  …. prikaz učinkovite  uporabljate astrološkega programa Solar Fire cena 24 evrov.

preko vikenda 13. in 14, 2. od 9h-14h …. Zvezde in ozvezdja II

v ponedeljek 15.2. ob 17h INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno)

v nedeljo 28. 2.  od 10h začenjamo s drugim modulom drugega letnika TEHNIKE PREDVIDEVANJA

v sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO

v soboto 20. 3. ob 11h pričenjamo z izbirnim modulom tretjega letnika MUNDANA ASTROLOGIJA