Zvezdni utrinki za sredo, 21. 10. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Jaz še vsa jutranja žvrkljam svoje olje. Počasi se navajamo na novo stanje, kajne. Človek je prilgodljivo bitje, se je sposoben prilagoditi vsemu. Toda kljub vsemu ne se udati v situacijo, ostanimo budni, ne se zavit spet v svoje vsakodnevene načine pobega. Situacija zahteva budnost. Luna v kozorogu nam bo dala treznost in spodbudila delavne navade, danes še nima nekih zoprnih aspektov, toda jutri in v petek dopoldan pa bodo njeni aspekti vseeno nekoliko težji in obremenitve večje.

Luna v kozorogu bo odmaknila nekaj nemira in hrepenenj prejšnjih dni. Nas ozemljila, nam dala močan občutek odgovornosti in nas porinila v delo. Koristno je njen vpliv izkoristiti in se ne upirati notranjemu potisku. V večernih urah bomo marsikaj razumeli, doumeli, imeli veliko zanimivih idej. Okrepljen bo čut za finance, marsikoga pa čaka tudi prijeten stik in preplet, v odnosu z ljubljeno osebo, saj se Venera lepo povezuje s Plutonom.

Hvaležna Katji Golob za še eno presežno fotografijo.

Splošni vplivi barvajo energije in nosijo ritem dnevu, vsak odnas pa se nanje odzove na svoj način, glede na posebno natalno astrološko karto. V kolikor potrebujete vpogled vanjo, v odnose, ali to kar prihaja, ter izbiro pravega trenutka za nove začetke ali odgovor na konkretno vprašanje, sem tu za vas kot diplomiran astrolog svetovalec.