Zvezdni utrinki za sredo, 25. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Prelepo mrzlo jutro se budi. Dvigajoče se sonce, še preden pride izza hriba svetli nebo. V sebi čutim nemir. Prav zavedam se, da je na dan Lune v ovnu težko biti pri miru in toliko težje cel dan posvetiti intelektualnemu delu. Taka Luna nas kliče v naravo, šport, napor, fizično delo, premikanje. Na nebu je veliko miniaturnih aspektov, Merkur inkonjunkcija Kiron, poldrugi kvadrat Lunin severni vozel, Venera pa ravno obratno inkonjunkcija na severni Lunin vozel in poldrugi kvadrat s Kironom. Tako se lahko dogodi, da se bomo soočali z določenimi ranami. Na tak dan dvigujemo vibracijo tako, da se lotevamo svežin novih stvari, nekaj kar še nismo počeli, da zaupamo v svoje sposobnosti in jih damo tudi na preizkušnjo, torej se srečujemo z izzivi. Da dovolimo preboj energije za to, da se porinemo naprej iz mesta, iz varne cone, iz  pasivnosti. Če se bo nemir hotel spremeniti v jezo, uporabite to silno ognjeno energijo, ne za to, da nekoga prizadenete, ampak zato, da sebe poženete tja, kjer želite in je le ta podpora za vaše delo in akcijo. Škoda je energije za napad, raje jo uporabimo za akcijo. Ne tekmujmo z drugimi, tekmujmo sami s seboj in znova in znova presegajmo same sebe.

Luna v ovnu nas bo spodbujala v delovanje, akcijo. Nemir sledi samo, če se ne bo usmerjalo energijo v fizično aktivnost. Luna v ovnu nas kliče, da si vzamemo čas in premislimo kaj res rabimo, da bi se v svoji koži malo bolje počutili. Nekaj sebičnosti sem pa tja  je prav nujno, samo, da se spomnimo, da smo dolžni poskrbeti tudi zase, ne le za vse druge.

Hvaležna Sergeji P. Traven za čudovite mandale, tokratna spodbuja voljo do življenja in kliče k temu, da uporabimo svojo energijo za to, da uresničimo sami sebe.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in s tem svoj poseben odziv na njih. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.