Zvezdni utrinki za sredo, 26.8.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Meni se nasmiha. Po dolgem času sladko spanje, brez težkih sanj in pogostega prebujanja. Zbujena spontano, srce odprto, telo spočito. Kaka radost se je lepo naspati, a ni? No moje predvidevanje (napisano pred tednom), ki sledi spodaj, ni usklajena z mojim notranjim čutenjem. Očitno mi Luna v strelcu paše in že čutim približujoč se Venerin trigon na Neptun, ki ga lahko prevedemo tudi kot, sladko (Venera), spanje (Neptun). Prinaša pa tudi ideale, romantiko, hrepenenja, ustvarjalnost, samo sej veste kako je, višje kot gremo na krilih iluzij, globlje nas sklati soočanje z realnostjo. Tako naj nas povzdiguje umetnost in duhovnost, z romantiko pa previdno.

Noč na sredo je bila lahko nekoliko težja, ali težje sanje ali pa nam misli niso dale spati. Tudi dopoldan še zelo veliko nemirna in veliko skrbi, misli in napetosti. Šele popoldan se malo sprostimo in vidimo življenje nekoliko manj problematično. V pozne večerne ure pa si bomo želeli odklopa in nas lahko zanese v neko pretiravanje, alkohol, ali druge opiate. Ali pa nas večerne ure odprejo hrepenenju in romantiki.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

S septembrom se pričnejo tri tečaji v Ljubljani (Začetni, Astrologija odnosov in Zvezde in ozvezdja I) in ena delavnica v Postojni (delavnica branja rojstne karte). Za spodbudo pa še nekaj lepih besed, ki me vsakič znova razveselijo, pobožajo. Tako je učenje pri meni opisala Jasmina:

“Nekateri učitelji so samo učitelji.

Mihaela je učitelj s srcem.

Če se želite zgolj učiti astrologijo, izberite drugo šolo.

Če želite astrologijo še začutiti, potem je Mihaela dvakrat pravi naslov. ”