Zvezdni utrinki za sredo, 27. 1. 2021

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pogled skozi okno je prelep in se spreminja. Še nekaj minut nazaj, ko sem pisala svoje tedenske članke, je bilo modro nebo okrašeno z dolgimi trakastimi oblaki v breskovi barvi. Sedaj pa so trakasti oblaki obsijani s svetlo rumenkasto barvo. Jutro je mrzlo, a čistega zraka in nas zopet kliče v naravo. Sama se počutim pikico bolje, je boli v zadnjih nekaj dneh res treba iti spet mal v Had na obisk. Čeprav mi kisa obraz in samodejno potiska ustnice navzdol, se veselim sprehoda na svežem zraku in sončnih žarkov na svojem obrazu.

Dan pred ščipom je zjutraj nakazan še v zelo mirne energije, toda preko dneve se bo izpostavila določena družbena problematika vezana na otroke, finance. V zasebnem življenju pa nas bodo stiskale ljubezenske bolečine, ali se bodo budile močne želje, strasti, ki pa jih bo težje potešiti, zadovoljiti, priti do želenega. Ta vpliv bo najmočneje čutiti v pozno popoldanskih in večernih urah. Če z energijo Lune v raku iščemo varnost v zasebnem, je več verjetnosti, da si bomo znali narediti prijeten dan, kljub temu pa nekje v temelju čutili, da prihajajo naporni dnevi, spremembe.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.