Zvezdni utrinki za sredo, 28.10. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Lepo in hladno jutro. Megla se je razkadila, oblaki ravno tako. Venera se bohoti na že preceh osvetljenem jutranjem nebu. Očitno bo nekaj ribje zmedenenosti in čustvenosti za nami, in postopoma vstopamo v nekoliko bolj aktivne dni. Venera je danes ponoči vstopila v svoje znamenje, z njenim potovanjem po tehtnici si bomo želeli več harmonije. Tudi Merkurje ob istem času vstopil v tehtnico, toda iz drugega konca, na 29 stopinjo, ker je sedaj njegova pot ritemsko vezana na kvadrat s Saturnom, s katerim bo v orbisu od sobote pa ves naslednji teden, bo vsak naslednji dan nekaj več skrbi, za ljudi s poudarjenim znamenjem Device in Dvojčka, pa tudi naporov.

Zjutraj bomo pasivni in nekoliko brez prave smeri in šele prehod Lune v ovna petnajst do desetih dopoldan nas bo postopoma zbujal in spodbujal za akcijo in delovanje. Prihaja sedaj nekaj bolj aktivnih dni, ko bomo močno čutili svoje lastne potrebe in hotenja, vendar bili tudi nekoliko manj potrpežljivi. Dopoldan bo prevladovala sentimentalna energija. Kasneje pa bomo Luno v ovnu lahko doživljali kot pogonsko sredstvo, da se premaknemo iz mesta.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Kot veste, splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dneva, toda vsak od nas ima svoj specifičen način doživljanja teh vplivov. V kolikor potrebujete uvid, sem tu za vas, kot astrolog svetovalec.