Zvezdni utrinki za sredo, 29.7.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prebujena še z okusom po zahtevnih sanjah. Čutim, da so pred mano še tedni in meseci, ko bo potrebno spet garat na sebi.  Obrnila bi se in bežala, ampak sem že dolgo na svetu in vem, da se od notranjih procesov ne da zares pobegniti, da je ravno v pogumu soočanja z njimi rast in razvoj. Sonce je ravnokar premagalo hrib in se mi smeje, njegovi žarki poskušajo objeti mojo pojavo, vendar ja, mora se še dvigniti, da bi dobilo dovolj moči, da ne le osvetli, ampak tudi ogreje. Veselje, da se bom prav kmalu pognala v hrib, briše zle slutnje in težke sanje.

Zjutraj bomo precej resni, lahko nekaj načrtujemo. Vstop Lune v strelca okrog pol desetih dopoldan pa tokrat nosi obilico navdiha, vizionarstvo in intuitivno notranje vodstvo. Luna aplicira v trigon s Soncem vse do večera in preko dneva bodo optimizem, vera, in jasnina  le naraščali in če imate koga za navdušiti s svojimi idejami ali produkti, bo to idealen dan. Če pa ste na dopustu, svetujem potepanje, raziskovanje, lahko najdete prav sanjski kraj zase.

Kot veste, splošni vplivi barvajo ozadje, kot vreme, vsak od nas pa doživlja dan, teden, mesec, leto na svoj poseben način. V kolikor rabite osebni nasvet in usmeritev  sem tu za vas kot svetovalka. Prijave za novo šolsko leto pa tudi že zbiramo, kot veste.

Čudovito fotko je za nas ustvarila Katja Golob.