Zvezdni utrinki za sredo, 3.2.2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Sivo jutro zastira pogled na gozd. Sama sem mirna, fino sem se naspala, toda tako no ni neke hude energije še to jutro, vse bolj pasivno. Luninega trigona na R Merkur ne čutim, ni ne želje po razmišljanju, ne želje po pogovorih. Raje bi to jutro tiho zrla  zunanjo sivino in bore malo naredila. Toda glede na vse odgovornosti, bom kot hrček pridno vrtela svoj vrtiljak in poskusila opraviti vse kar je na spisku.

Zjutraj lahko nekaj doumemo, spoznamo, razumemo, ali pride do nas informacija, ki nam bo pomagala razumeti preteklost. Potem bo Luna v praznem teku do srede popoldneva in mi precej pasivni in lagodni. Manj učinkoviti. Četrt čez tretjo popoldan pa Luna vstopi v škorpijona, od kjer bo imela predvsem naporne aspekte in postopoma prinaša bolj intenzivno doživljanje in več tudi negativnih čustev. Več bo strahu.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.