Zvezdni utrinki za sredo, 30.9.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Hladno jutro, jasnega neba, in prelepa Venera to jutro sveti in čara vzhodni del neba, tudi ko so ostale zvezdice že premagane z jutranjo svetlobo. Zebe me, tako ne morem predolgo zreti v lepotico med planeti. Včeraj sem imela prelep dan kljub Marsovemu kvadratu s Saturnom, občutek, da je nekaj težkega odpadlo. Noč pa kar naporna, sanje ekstremno težke in polne agresije, na nek način je kvadrat le moral objeti moje izkustvo.  Vendar so kljub svoji napornosti sanje prinesle jasno sporočilo. Če kljub temeljno mirni Luni v ribah čutite nemir, bomo to prepisali približujoči se polni Luni v znamenju ovna.

Noč je lahko zelo mirna, sanje prinašajo uvide in spoznanje. Jutranja meditacija polna svete energije. Jutro nekoliko počasno in zaspano. Toda potem bomo počasi, a vztrajno potiskali same sebe in marsikaj konkretno naredili. Dan pred polno luno lahko koga že malo meče njen pritisk in bo čustveno doživljanje pretirano, dramatično. V večernih urah nas pasivnost zadnjih stopinj rib klicala v zgodnji počitek.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Splošni vplivi barvajo ritem in energijo dneva, vsak od nas pa zapleče z njimi v skladu s svojo natalno karto. Kot strokovnjak za dešifracijo le te in tudi teh vplivov, sem tu za vas, če me potrebujete.