Zvezdni utrinki za sredo, 6.1.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pri nas mede, tako na debelo. Priznam, da me je prav razveselilo. Jaz že kar nekaj dni, nikakor zaspati. Noči pa polne predelovanja, izjemno močne sanje. Toda pritisk, ki se vrši prinaša nova in nova spoznanja, ter potiska k rasti. Danes je zadnji krajec, Neptun je koten in problematika vezana na cepljenje in korono bo zopet močno vzvalovala, ljudje pa znamo biti zelo kaotični v tej sliki in v upanju, da to cepljenje prinese mir,  se pustimo vrteti v družbenih vrtiljakih. Širše gledano smo v pomembnem in težkem obdobju. Ko je toliko kaosa in brezumja okrog nas, se rabimo osrediniti, počivati v samem jedru sebe. Če čutimo da nam novice škodijo, govorim o tem, da se nam zdi, da nismo psihično najbolj stabilni, izklopite za nekaj časa medije, pomembne informacije bodo že prišle do vas. Ko smo del družbene halucinacije, moramo narediti vse kar vemo in znamo za lastno stabilnost.

Zadnji lunin krajec prinaša na plano ranljivost, cepiva, občutljivost, kaos, in zmedo. Čeprav bo Luna še vedno v tehtnici in si bomo želeli harmonije, pa je Mars večji del dneva na zadnji stopinji ovna in s tem bo občutek nekega tihega nemira in bo težko usmeriti svojo energijo v konkretni projekt, delo. Ali bomo lenobni, in brez energije, ali pa nemirni, a hkrati ne znali to napetost, nemir sprostiti.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Astrološki inštitut je že pričel z FB delavnico Sinastrije, še vedno pa zbiramo prijave za začetni modul sredi februarja (15. 2.). Naša predavanja potekajo trenutno po Zoomu, seveda pa se veselimo dneva, ko bodo lahko potekala v živo. V živo bomo kot vedno v Ljubljani. S septembrom tudi v Slovenski Bistrici. Dobrodošli!