Zvezdni utrinki za sredo, 7.10. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep  dan!

Prebujena brez budilke, v toplo posteljo in čudovit zvok dežja. Zdaj pa že po meditacij, ki verjetno ne zasluži tega imena, ker je bilo moje mentalno na trubo pogon. Kot astrolog seveda, kivim za to približujočo se opozicijo Merkurja in Urana. Kljub temu pomirjena, zadovoljna, s pomladno živahno glasbo v svojih ušesih zvrkljam sončnično olje, v upanju, da je v njem ujeto nekaj sonca, da kislo vreme ne skisa tudi mojega občutja.

Dopoldan bo več optimizma in bomo živahno energijo dvojčka znali bolj radostno prenašati. Popoldan in proti večeru pa bo vedno več nemirna in živčnosti. Ogromno idej, prebliskov, toda zelo malo miru in pravega zadovoljstva. Poleg nemirna bo tudi več kaotičnosti, in se bo zdelo, da se vrtimo v tornadu lastnega nemirna. Zapisujmo si ideje, ker se zna zgoditi, da jih bomo pod pritiskom Merkurjeve opozicije z Uranom, hitreje pozabili. Sprehodi v naravo bodo pomagali umiriti premočen intelektualni nemir.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energije in nosijo ritem dnevu, toda kako jih bomo mi doživeli je odvisno on njihove vpletenosti v našo nataln karto in ostalo prognostiko. V kolikor potrebujete svetovalca in čutite, da bi vam znala kako stvar razložiti, ozavestiti, sem tu za vas.