Zvezdni utrinki za sredo,30. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Pri nas še kar sivo jutro, vendar za enkrat brez dežja, in deluje zelo mirno. Tudi sama počasna in mirna, sočustvujem z ljudmi, ki jim je odtreslo in potreslo kaj pomembnega. Take zgodbe toliko blizu, a tako človeške, kažejo našo ranljivost, a upam, da tudi solidarnost.

V noči na sredo se je dogodila polna luna in preko dneva bo njen vpliv že postopoma pojenjal. Venera v kvadratu z Neptunom nosi pasivo in romantična hrepenenja. Lahko pa tudi čisto konkretna razočaranja v odnosih. Luna v raku nas vseeno druži v miru in nas kliče k razumevanju, sočutju, toploti in domačnosti. Ob dobri enolončnici bomo še bolj povezani.

Hvaležna Simonu Orgoni, da v naše kraje nosi čudovite kristale iz vsega sveta. Danes srčki, za naš mir, sočutje in razumevanje.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Astrološki inštitut pa s 4. 1. pričenja FB delavnico Sinastrije, in pa zbira prijave za začetni modul sredi februarja. Dobrodošli!