Zvezdni utrinki za torek, 1. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Veseli december se je začel in kako zelo bo vesel ob vseh zunanjih pritiskih in tudi ob vseh močnih astro vplivih, je odvisno od nas. Velikokrat v preteklih letih smo govorili, da so prazniki samo zunanji, da ni tistega notranjega pripravljanja na novo luč, kar je seveda pomemben del decembra. Tokrat nas zunanja realnost kar malo prisili v delo na sebi in pripravo iti vase in se naravnati na nov začetek, ki ga zimski solsticij z rojstvom luči predstavlja. Jaz sem danes zjutraj malo polomljena, brez pravega razloga, bi kar spala, potrebujem nekaj časa da zaženem svoje motorje. Notranjost pa je na srečo mirna, in pozitivna. Vse do večera bo Merkur na zadnjih stopinjah škorpijona, tako naš razum lahko potone v globine, ali išče skrivnosti, imamo intuitivne prebliske. Toda že v večernih urah njegov prehod v strelca obljublja nekaj več optimistične naravnanosti in odločenost verjeti, zaupati, se ne predati.

Luna v dvojčkih, njen dispozitor pa vse do večera na zadnjih stopinjah škorpijona, prinaša malo težji dan. Težja čustva. Ta pozicija lahko vzame optimizem, nas naredi črnoglede, mentalno nekoliko izgubljene. Po drugi strani pa spodbuja intuicijo in omogoča vpogled v jedro, pa tudi v prihodnost. Devica in dvojčki boste bolj utrujeni, ne skrbite, prav kmalu pride več energije in več optimizma, saj Merkur vstopi v strelca.

Hvaležna Katji Golob za njene prelepe fotografije.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, vsak od nas pa ima svojo natalno karto in s tem svoj poseben, lasten način odzivanja na vplive. V kolikor potrebujete vpogled vase, prihodnost, odnose, potem sem tu za vas, kot Astrolog svetovalec.