Zvezdni utrinki za torek, 10. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Zelo mirna v sebi ta trenutek. Samo opazujem življenje in si ne delam nobenih zaključkov.  Čutim, da Jupiter prihaja v konjunkcijo s Plutonom, da nimam ne pravega navdiha, ne pravega zanosa, da me poganjajo v delovanje samo odgovornosti in ne ideali. Na srečo vem, da je ravno smrt upanja in zanosa tista, ki omogoče ponovno rast in novo upanje za prihodnje. Tako potujem po tej dolini mirno in tiho.

Luna v devici v dokaj spodbudnih aspektih prinaša zanimive uvide, navdih, deluje nekoliko manj deviško, saj se Merkur potepa po zadnji stopinji tehtnice. Tako da ne bomo toliko funkcionalni, kot običajno z Luno v devici, vsekakor pa bo okrepljena intuicija, uvidi, in pa kreativnost, saj imamo ob vsem še vodni trigon Sonca in Neptuna, ki ga Luna v večernih urah še močneje obuja.

Hvaležna Katji Golob za čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energije in ritem obdboja, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in s tem originalen način doživljanja nebesnega dogajanja. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot astrolog svetovalec.