Zvezdni utrinki za torek. 12. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Zunaj ledeno, a prelepo sončno jutro. Jaz pozna, ker mi računalnik nagaja in je vse, kar sem napisala, šlo. Nemir Merkurjevega kvadrata z Uranom je očiten ( je tudi tranzitni Uran v opoziciji z mojim Merkurjem), tako da sta mi že zjutraj pokazala, kak tip dneva lahko pričakujem. Smo pred mlajem, res je Luna v hladnokrvnem kozorogu s harmoničnimi aspekti, toda njen dispozitor je v kvadratu z Marsom, tako se vseeno lahko nabira nemir, sovražnost, jeza. Venerin kvadrat s Kironom pa nekaterim nosi še ranljivost. Poskusimo vso napeto energijo po kozorogovsko vložiti v delo in bomo imeli vsaj nekaj od vsega tega nemira.

Za Slovenske Novice, Teden z Luno pa sem od današnjem dnevu zapisala: Nekoliko bolj stresen dan je pred nami. Merkurjev kvadrat z Uranom prinaša nemir, trmoglavost, veliko idej, nove informacije, ki pretresejo naše razumevanje.  Ker gre za dan pred mlajem bomo brez moči, toda čutilo se bo, da prihajajo spremembe, ki si jih ne želimo in nosijo vsem nam stres. Luna v kozorogu nas kljub vsemu lahko drži stabilne, resne, odgovorne, toda s sivimi kislimi potezami  na obrazu.

Da so splošni vplivi za različne ljudi drugačni, glede na njihovo natalno karto, že veste, da sem Astrolog svetovalec tudi. Ne smem pa pozabiti povedati tudi, da na Astrološkem inštitutu zbiramo prijave za nov začetni tečaj, ki se prične 15. 2. 2021, če bo vse po sreči v Ljubljani na Tržaški 330, v kolikor pa bomo še vedno v varnosti svojih domov, pa preko Zooma. Dobrodošli!